KRAL SNACKS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2299 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kral Snacks. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 21:54 Lekker en snel geleverd
23 jan 2023 om 14:35 We hadden besteld om half 9 en pas hier na 9 uur
23 jan 2023 om 11:22 @Tom, zoals telefonisch ook vermeld, vindt ik noodzakelijk om het via deze platform ook door te geven dat de foute saus die u dacht is een dressing die we op de groenten doen, De gevraagde saus zat er in. Ik als zaakvoerder had het zelf gemaakt. Mvg
19 jan 2023 om 19:16 Heel lekker en snel geleverd!
14 jan 2023 om 20:26 Bestelling klopte niet. Saus was fout look ipv cocktail die we vroegen.
9 jan 2023 om 0:14 Goed eten , zoals gevraagd geen groente (waarvoor dank). Snel en correct . (Kleine tip bakjes die kunnen opengaan onderaan plaatsen? Het voorkomt zoals nu dat alles onder de kebab zat "bakje kebab" was #opengegaan ) Voor de rest prima.
8 jan 2023 om 23:49 Lekker eten en zelfs 20minuten vroeger dan aangegeven!
8 jan 2023 om 23:07 De bestelling was zeer snel bezorgd (+/- 15min) en het eten was lekker. Er was ook veel groenten en vlees tussen het broodje. Zeker en vast 5 sterren waard.
8 jan 2023 om 19:24 Het was snel, goed en heerlijk warm, zo moet het zijn, zeer tevreden.
8 jan 2023 om 18:54 Pizza was boven verwachting lekker, echt verrast! Doe zo door!
1 jan 2023 om 21:29 Was heel lekker
1 jan 2023 om 21:20 Al meermaals besteld. De ene keer duurt het al wat langer dan de andere. Maakt op zich niet zoveel uit zolang het eten maar warm is. Eten is altijd in orde en lekker.